Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi
2018 yılı Mesir Festivali hazırlıkları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak ile birlikte Ankara’yı ziyaret etti. Ustamehmetoğlu ve Sudak Büyükelçileri festivale davet ederken, davetten onur duyan büyükelçiler ise programlarının uygun olması halinde festivale katılmaktan onur duyacaklarını belirtti.

Davetten duydukları memnuniyeti ifade eden büyükelçiler ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak’ın kendilerini ziyaret etmesinden onur duyduklarını söyledi.
Festival hakkında bilgi sahibi olduklarını ve katılmayı çok istediklerini dile getiren büyükelçiler, Manisa’nın ülkelerine gösterdiği ilgiden de memnun olduklarını ifade etti.
