SP Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan DTSO'ya Ziyaret
Bir dizi görüşme ve temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’da bulunan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve parti yöneticileri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nı (DTSO) ziyaret etti.

Kente yapılan sanayi yatırımları ve planları hakkında bilgi alan Karamollaoğlu, Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçmesinin kente katkı sağlayacağını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, son dönemde yaşanan olaylardan bölgenin etkilendiğini ve sorunların çözümü noktasında siyasi partilere iş düştüğünü ifade etti.
Konuşmaların ardından Karamollaoğlu’na, üzerinde tarihi Ulu Cami’nin resmedildiği bir tablo hediye edildi. Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet kentteki temaslarını sürdürmek üzere DTSO’dan ayrıldı.
