Hastanedeki Lösemi Babanın Sanal Arkadaşları Oğlunu Askere Uğurladı

Babası lösemi tedavi gören genci, askere babasının sanal arkadaşları uğurladı Acemi er Karaca: 'Babamın rahatsızlığından dolayı buruk bir sevinç yaşıyorum' Anne Karaca: 'Bu yapılan, bize inanılmaz güç verdi. Eşimin yokluğunu aratmadılar'

Denizli'de, babası hastanede lösemi tedavisi gören genci, askere babasının sanal arkadaşları uğurladı.

Denizli Trafik ve Yaşam Grubu üyeleri, 1,5 aydır Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören Mehmet Karaca'nın (48) askere gidecek oğlu Alper Karaca için uğurlama töreni düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali'ndeki törende duygusal anlar yaşandı.

Grup üyeleri, "En büyük asker bizim asker", "Ne mutlu Türk'üm diyene" diye sloganlar attı.

Askere gidecek Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatani görevini yapacağı için gurur duyduğunu söyledi.

Karaca, "Babamın rahatsızlığından dolayı buruk sevinç yaşıyorum. Denizli Trafik ve Yaşam Grubu'na çok teşekkür ediyorum. Babam 1,5 aydır tedavi görüyor. Babamın hastalığı erken teşhis oldu. Bu çok önemli bu hastalıkta. Tedavisi devam ediyor, daha iyi olacak. Babam burada olsa daha güzel olurdu ama nasip değilmiş." diye konuştu.

Göz yaşı döken anne Asiye Karaca ise grup üyelerinin eşinin yokluğunu aratmadığını ifade ederek, "Bu yapılan bize inanılmaz güç verdi. Eşimin yokluğunu aratmadılar. Bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Lösemi hastası eşime de çok moral oldu." dedi.

Denizli Trafik ve Yaşam Gurubu yöneticisi Osman Başpınar da "Biz Alper kardeşimizin yanında olduk. Babası hastanede tedavi gördüğü için gelemedi ama biz bir aile olduğumuz için Alper'i uğurlamaya geldik. Burada askerimizi uğurlayacağız. Arabalarla konvoy yapacağız. Hayırlı teskereler diliyorum." ifadesini kullandı.

Grup üyesi Ömer Faruk Dilek, "Denizli Trafik Grubuna üyeyim. Yapılan paylaşımı gördüm. Hiç tanımadığımız halde destek olmak istedik. Yalnız olmadığını hissettirmek istedik, koştuk geldik." şeklinde konuştu.

Karaca, al yazmalı bayraklarla konvoy oluşturularak şehir turu attıktan sonra askere uğurlandı.

Kaynak: AA