Erzurum'da 'Akıl, Fikir' Söyleşileri

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saran: 'Anadolu'nun bir çok yerindeki üniversitelere gidiyoruz. Burada öğrencilerle bir araya geliyoruz. Onlara, 'ben yaptım, hedeflerime ulaştım, sizde ulaşabilirsiniz. Kimsenin sizin hayallerinizi kırmasına müsaade etmeyin' diyorum'

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Erzurum'da düzenlenen "Akıl, fikir" konulu söyleşiye katıldı.

Saran Holding tarafından Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki Güzel Sanatlar Merkezinde düzünlenen programda, öğrencilerle bir araya gelen Saran, öğrencilik yılları ile iş hayatında karşılaştığı zorluklardan örnekler vererek çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Saran, söyleşinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'a 10 yıldır gelmediğini belirterek, havası ve suyunun yanı sıra yemekleriyle çok güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Öğrencileri çok sevdiğini anlatan Saran, "Öğrenciler, sağolsunlar herzaman davet ediyorlar. Anadolu'nun bir çok yerindeki üniversitelere gidiyoruz. Burada öğrencilerle bir araya geliyoruz. Onlara, 'ben yaptım, hedeflerime ulaştım, sizde ulaşabilirsiniz. Kimsenin sizin hayallerinizi kırmasına müsaade etmeyin' diyorum. Bir kaç kişiye dokunuyorsak, ne mutlu bize." dedi.

Programa, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Naci İspirli ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saran, programın ardından kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Kaynak: AA