CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehdit

Referandum öncesi 'evet' oyu verecek olanları tehdit eden CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt bu sefer aynı sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etti.

CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehdit
CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehdit
Halk Tv'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına katılan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt yine tehdit etti. Bozkurt bu sefer ki tehdidini bir adım daha ileriye taşıyarak Ak Parti'ye oy veren seçmenlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin ismini de telaffuz etti. 

'İZMİR'DEN DENİZE DÖKERİZ' DEMİŞTİ


Bozkurt anayasa referandumu öncesi 'Diyelim ki ‘evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a...' diye konuşan Bozkurt, 'Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz' diyerek evet verecek olan seçmenleri tehdit etmiş ve hakkında soruşturma açılmıştı.

YİNE AYNI TEHDİT! YİNE AYNI SLOGAN


CHP'li Bozkurt'un tehdidi sonrası salonda bulunan izleyiciler 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları atarken tehditçi vekili uzun süre ayakta alkışladı.

OSMANLI'YI YİNE KÖTÜLEDİLER


CHP'li Hüsnü Bozkurt konuşmasında Osmanlı'yı ve Osmanlı askerini aşağılayan skandal sözlere de yer verdi. 

CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehditHüsnü Bozkurt yine tehdit etti CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehditHüsnü Bozkurt Beyaz Haber'e konuştu CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'tan küstah tehditHüsnü Bozkurt: Sözlerimin arkasındayım