SANKON Genel Başkanı Atasoy, Büyükelçi Tshıdımba'yı Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshıdımba’yı ziyaret etti.

SANKON Genel Başkanı Atasoy, Büyükelçi Tshıdımba'yı Ziyaret Etti
Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshıdımba’yı ziyaret eden Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ilişkileri görüştü.

Ziyarettte konuşan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, “Türkiye iş dünyası olarak Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ilişkilere çok önem veriyoruz. Kongo Demokratik Cumhuriyeti halkının huzur ve refahının güçlenmesi ve Kongo Demokratik Cumhuriyetinin ekonomisin kalkınması için Türkiye iş dünyası olarak her zaman yatırım yapmaya hazırız" dedi.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshıdımba ise, “Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerimize çok önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA