Kartal Belediyesi Whatsapp Hattı İle Sorunlara Çözüm Üretiyor

Kartal Belediyesi, ilçedeki problemleri daha hızlı çözmek amacıyla oluşturduğu Whatsapp Hattı ile vatandaşların gönderdiği fotoğraf ve mesajlar doğrultusunda sorunlara anında müdahale ediyor. Belediye ekipleri, Mayıs ayından bu yana vatandaşların ulaştırdığı bin 684 mesajı anlık değerlendirerek çözüme ulaştırdı.

Kartal Belediyesi Whatsapp Hattı İle Sorunlara Çözüm Üretiyor
Kartallı vatandaşlar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatıyla ’Çek Gönder Birlikte Çözelim’ sloganıyla hayata geçirdiği Whatsapp Hattı’nı kullanarak her türlü talep, şikayet ve önerilerini Kartal Belediyesi ekiplerine mobil telefonları üzerinden yazılı ve görüntülü bir biçimde anında iletebiliyor. Kartal’ın 15 farklı noktasından kablosuz internet yayını veren Kartal Belediyesi, açtığı WhatsApp Hattı ile mahallelerde yaşanan olumsuzluklardan daha hızlı bir şekilde haberdar oluyor. Vatandaşlar da, Kartal Belediyesi’nin 0532 136 90 90 numaralı Whatsapp Hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak sorun ya da isteklerini Kartal Belediyesi ekiplerine bildiriyor. Belediye ekipleri ise gelen mesajlar doğrultusunda en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmaları yapıyor.

Proje ile vatandaşlardan gelen toplam bin 684 mesaj, belediye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilerek sorunun giderilmesi için gereken çalışmalar yapıldı.
Kaynak: İHA