'Kampüsün Kanında Hayat Var' Filmleştirildi
BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu, “Kampüsün Kanında Hayat var” sloganıyla her yıl rekor düzeyde katılımla gerçekleşen, toplamda 14 bin 855 ünite kan bağışı sağladığı organizasyonu film haline getirdi.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Mahmut Özer,“Kampüsün kanında hayat var kampanyası her yıl başarısını katlayarak sürdürmüştür. Bu süreçte emeği geçen öğrencilerimizi, akademik ve idare personelimizi sürece vermiş oldukları destekten dolayı kutluyorum. Amacımız bir rekora imza atmak değil, böyle projelerin ülkemiz ve toplumumuz için örnek teşkil etmesini sağlamaktı. Sanıyorum başarılı da olduk.” dedi.
Ziyaretin ardından Rektör Özer, organizasyonlarda görev alan Kızılay Gençlik Topluluğu Başkan ve Başkan yardımcılarına Üniversitenin çeşitli tanıtım materyallerini ve hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.
