İŞKUR İzmir'den Demokrasi Nöbeti Çıkarması

Darbe girişimine karşı başlayan demokrasi nöbetinde, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak’ı ağırlayarak halkla bir araya gelen İŞKUR İzmir, darbe girişimine ’hayır’ mesajı verdi

İŞKUR İzmir'den Demokrasi Nöbeti Çıkarması
Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İzmir İl Müdürlüğü, demokrasi nöbetinin 14. gününde Konak Meydanı’nda açtığı stantla halkla buluştu. İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak ve kurum personeli demokrasi nöbeti standında Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak’ı misafir etti.

15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak için meydanlara çıkan İzmirlilerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Şenocak, "Tüm yurtta olduğu gibi İzmirli vatandaşlarımız da darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sabaha kadar sürdürmeye devam ediyor. Onların yanında olmak bizim öncelikli vazifemizdir. İzmirliler her geçen gün coşkuyu daha da arttırarak demokrasi nöbeti tutuyor ve darbeye ’hayır’ diyor. Biz de İŞKUR ailesi olarak her zaman olduğu gibi halkın yanındayız ve üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz" dedi.

"Her akşam halkla birlikteyiz"

İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak her akşam olduğu gibi bu akşam da halka birlikte alanda olduklarının altını çizerek, Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.Öte yandan İŞKUR İzmir standında da gösterilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun darbe gecesi TRT baskınını önlediği an ve çeşitli illerde katıldığı demokrasi nöbeti görüntüleri de Konak Meydanı’ndaki dev ekranlardan halkla buluştu.

Kabak ve Şenocak, pastacılık kursiyerleriyle birlikte kuru pasta, soğuk sandviç, meyve suyu ve ayrandan oluşan ikramların servis edilmesine yardımcı oldu.
Kaynak: İHA