Osman Gökçek: Meral Akşener o gece neredeydi?

Osman Gökçek, FETÖ terör örgütüne tek laf etmeyen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e sert sözlerle tepki gösterirken " Meral Akşener'in de bunlarla bir ilişkisi varsa Meral Akşener de hesap vermeli." dedi.

Osman Gökçek: Meral Akşener o gece neredeydi?
Osman Gökçek: Meral Akşener o gece neredeydi?
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in darbe girişiminin olduğu gece tepkisiz kaldığına dikkat çeken Gökçek 'O akşam kendi payımca kendi gücümce elimden geldiğince topluma sokak çağrısında bulunmaya çalıştım. Ama Meral Akşener gibi yıllarını darbelere karşı çıktığını söyleyen bir kadını o gece ben sokakta görmedim. İnsanları sokağa çağırdığını da görmedim. Kendisini destekleyen MHP'li delegelere 'Haydi şimdi birlik olma zamanı' dediğini görmedim.' diye konuştu.

O GECE NEREDEYDİN?


Biz televizyonlarda zamanında Paralel örgütle alakalı dediğimizde, bunlarla birliktedir dediğimizde insanlar bize 'Siz Meral Akşener'in gelmesinden korkuyorsunuz. Bundan dolayı bu lafları söylüyorsunuz' diyorlardı. Şimdi herkes düşünsün 'O gece neredeydi Meral Akşener?

FETÖ'NÜN ALEYHİNE BİR TANE TWEET YOK


Akşener'in darbe girişimi sonrası attığı tweetlerde Fethullah Gülen'le ilgili bir ibare olmadığına dikkat çeken Gökçek 'Nerede FETÖ terör örgütü? Nerede paralel yapıya karşı olan tavrı?' Twitter'ine girin paralel örgüt ve Fethullah Gülen'in aleyhine bir tane tweet bulabilecek misiniz?' diye konuştu.

AKLIMDA SORU İŞARETİ VAR

Sokakta bu kadar kardeşimiz cansiparene mücadele ederken Meral Akşener neredeydi? Benim aklımda Akşener'in FETÖ terör örgütüyle beraber olduğuna dair büyük bir soru işareti var. Onlar ilişkilidir demiyorum ama bir soru işareti var.

FETÖ'YLE İLİŞKİSİ VARSA AKŞENER DE HESAP VERMELİ

Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Bu darbeyi yapmak isteyenlerle sizin partinize operasyon yapanlarla aynı adamlardır. Eğer Meral Akşener'in de bunlarla bir ilişkisi varsa Meral Akşener de hesap vermeli.

BEYAZ GAZETE