Sakarya'da Miniklerden Yıl Sonu Etkinliği

Sakarya'da bir özel anaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlik,saygı duruşunda bulunulması,İstiklal Marşı'nın okunması ve barkovizyon gösterisiyle başladı.

Törende konuşan okulun kurucusu Neşe Erberk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinde 33 okulla çocukların eğitimine, hayata atılış sürecinde katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Doğudaki çocuklara ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Erberk, özellikle Malatya'daki okullarına yoğun ilgi olduğunu bildirdi.

Doğu ve güneydoğudaki çocuklar için yardım kampanyaları da düzenlediklerini belirten Erberk, ' Çocuklarımız için kırtasiye, giyecek ve evlerinde kullanabilecekleri şeylerle ilgili okullarımızda yardımlar topluyoruz. Özellikle Diyarbakır gibi terör mağduru illere öncelik veriyoruz.' dedi.

Öğrenci velilerinden Nükhet Mısırlıoğlu da çocukların gelişiminde küçük yaşta başlayan etkinliklerin etkisinin ileri yaşlarda çocukların sosyalleşmesi ve özgüveninde ciddi etkisi olduğunun görüldüğünü dile getirerek, anne olarak çok heyecanlandığını kaydetti.

Etkinlik, çocuklara diplomalarının verilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA