Akseki'de Tayini Çıkan Cumhuriyet Savcısı Ve Hakime Veda Yemeği

Mardin'in Midyat ilçesine atanan Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Canşi ile Muğla'nın Ortaca ilçesine atanan Hakim İlhami Saykın için Akseki ilçesinde veda yemeği düzenlendi.

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, yemekte yaptığı konuşmada, Akseki Adliyesi'nde görev yapan Canşi ve Saykın ile güzel bir mesai birliktelikleri olduğunu söyledi.

Canşi ve Saykın'ın görevlerini artık başka yerlerde devam ettireceğini dile getiren Beşikci, 'Aramızdan ayrılmaları bizlerde biraz burukluk yaratsa da her zaman görüşüp hal hatır sorabileceğimiz, dostluk kurduğumuz inancındayım. Savcımıza ve hakimimize yeni görev yerlerinde başarı diliyorum.' diye konuştu.

Akseki Cumhuriyet Savcısı Keser de beraber çalıştıkları sürede uyum içerisinde görev yaptıklarını belirterek, mesai arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Her atama döneminin yaprak dökümü gibi olduğuna işaret eden Keser, 'Bu elbette üzücüdür fakat bu, bir nöbet değişimi. Atamaları yapılan arkadaşlarımıza bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Canşi ve Hakim İlhami Saykı, ilçede her kesimle çok uyumlu bir görev süresi geçirdiklerini belirttiler.

Konuşmaların ardından Canşi ve Saykın'a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA