Bağlar Belediyesi Muhtar Ve İmamlarla İftarda Buluştu
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında mahalle muhtarları ve imamlara iftarda bir araya geldi.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler yemeğe katılan davetlilerin masalarını gezerek bir müddet sohbet etti. Geçen hafta iftarı Bağlar’a bağlı Düger mezrasındaki yurttaşlarla birlikte açan Bağlar Belediyesi yöneticileri, bu hafta da imam ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunları konusunda bilgi alış verişinde bulundu.
İftar öncesi birer konuşma yapan Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler’in ardından HDP Milletvekili Çağla Demirel söz aldı. Demirel yaptığı konuşmada Ramazan ayının kutsallığına dikkat çekerek, barış ve kardeşlik için el ele verme günü olduğunu söyledi.
