AK Parti Grup Başkanvekili Turan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale merkez ve köylerinde görev yapan muhtarlarla birlikte iftara katıldı.

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen şehitlik turuna katılan Turan, muhtarlarla tek tek ilgilenip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İftarı 600'e yakın muhtar ile birlikte yaptıklarını ifade eden Turan, 'Allah sizleri sevdiklerinizle, evlatlarınızla mübarek bayrama erişmeyi nasip etsin. Allah ülkemize yan bakanlara fırsat vermesin. Bu akşam dünyanın en güzel yerinde, ülkemizin en güzel şehrinde şehitlerimize Fatihalar okuyarak, bu harika manzarayı izleyerek aynı sofrada aynı çorbaya kaşık salladık' dedi.

Çanakkale’ye hizmet etmenin ayrı bir şeref olduğunu dile getiren Turan, 'Burada şehitlerimizin ruhuyla beraber iftarımızı yapıyoruz. Çanakkalemize tekrar dönüyoruz. Dünyada çok az ülkeye, çok az şehre bu imkan nasip olur. Bugün 600 muhtarımız ile beraber hiçbir iş konuşmadan, sadece bir muhabbet ortamı olsun, kalpten kalbe bağ olsun anlayışıyla valimizin davetini kabul edip hep birlikte buraya geldik.' diye konuştu.

İftara Çanakkale Valisi Hamza Erkal da katıldı.

Kaynak: AA