Akseki'de İhtiyaç Sahiplerine Yemek Servisi

Akseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine günlük sıcak yemek servisi yapılıyor.

Kaymakam Murat Beşikci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve kimsesizlere ramazan ayı boyunca sıcak yemek yardımında bulunulduklarını söyledi.

Bu sayede devletin şefkat elinin yoksul vatandaşlara uzatıldığını dile getiren Beşikci, 'Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen yardıma muhtaç 66 aileye her gün iftarlık günlük sıcak yemek servisi yapılıyor. Vatandaşlar çalışmadan memnuniyetini dile getiriyor.' dedi.

Vatandaşların ihtiyaçlarını doğru tespit edip yardımları zamanında ve eksiksiz ulaşmasını sağlamanın önem taşıdığını dile getiren Beşikci, 'Bu anlamda sıcak yemek dağıtımı yapılan evleri gezerek uygulamayı yerinde gördük. Genel anlamda vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek girmesinden çok mutlu olduklarını tespit ettik. Vatandaşlarımızın projemizden memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. Amacımız vatandaşlarımıza mutlu edebilecek nitelikte hizmet etmek, onlara devletimizin şefkat elini uzatmak.' diye konuştu.

Kaynak: AA