Bartın AK Parti Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, vefa, birlik, beraberlik adı altında açık havada iftar yemeği düzenledi.

Bartın AK Parti Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi
AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğine bu yıl ilgi yoğun oldu. Düzenlenen iftar programına Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Kordinatörü Ali Temur, 22. Dönem Milletvekili Asım Kulak, İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, ilçe ve belde belediye başkanları, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, köy muhtarları, STK temsilcileri ve il teşkilatı katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, “Mübarek Ramazan ayı, tüm bereketi ile geldi. İnanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmakta. 11 ayın sultanı olan bu kutlu misafirin sağanak halindeki rahmeti, günlük işler içindeki gönülleri tazeler, insani değerleri, barışı ve kardeşliği özellikle de bize dayanışmayı öğretir. Dünyamıza kısa süre gelip bizleri yücelten bu değerli zaman dilimini en İyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden yaralanmak ve istifade etmek, yakınımızda uzağımızda diğer insanlarla empati kurmak, onların halini hissetmek toplumumuzu ve dünyamızı daha da güçlendirecektir. AK Parti teşkilatları olarak, Tüm insanlığın hiçbir ayrım olmaksızın Ramazan’ı birlikte idrak etmesini, iftarların, sahurların birleştiriciliğiyle güçlenmelerini arzu ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Manav’ın konuşmasının ardından kürsüye Gelen AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ise açıklamasında, “Öncelikle Şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize de şifa diliyorum. Bu güzel iftar sofrasında bizleri bir araya getiren teşkilatımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Burada geçmişte teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımız var. Bir kaynaşmanın ve dayanışmanın güzel bir örneğini bu iftar programıyla gerçekleştirmiş oluyoruz. Ramazan kaynaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da AK Parti teşkilatları olarak kendi aramızda yaptığımız iftarlar gibi fakir fukaranın evine de misafir olmamız gerekiyor. Teşkilat olarak paylaşma ayı olan Ramazan’da yoksullarımıza birlikte olmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA