ZEKA Yönetim Kurulu Uşak'ta Toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2016 Yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı, Uşak Valisi Ahmet Okur başkanlığında yapıldı.

ZEKA Dönem Başkanlığını da yürüten Vali Okur, Hasbahçe Polisevinde düzenlenen toplantıda, Valiler Kararnamesi ile görev yeri değişen valilere, bugüne kadar ajansa sağladıkları destek dolayısıyla teşekkür etti, yeni görevlerinde başarı diledi.

ZEKA'nın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi veren Vali Okur, 'Ajansımız tarafından 2015 yılında ilan edilen Sanayide Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile Sosyal Kalkınma ve Beşeri Gelişme Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen projelere ilişkin ilerleme raporunu ele alacağız. Bu kapsamda projelere dair gelişmeleri değerlendireceğiz. Bu aylarda KOBİ’lerimizin uygulamış olduğu projelerin kapanışlarını gerçekleştiriyoruz.' diye konuştu.

Vali Ahmet Okur konuşmasının ardından Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a Eşme kilimi hediye etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri iftarda bir araya geldi.

Toplantıya Vali Ahmet Okur'un yanı sıra, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA