Çılgın Sedat Açıklaması Oğlum Konuşamıyor Ama...

Oğlunun Serebral Palsi hastalığı yüzünden yürüyüp konuşamadığını belirten Çılgın Sedat, "Oturamıyor, yürüyemiyor, konuşamıyor ama gözleriyle bana insanlığı, merhameti, adamlığı öğretiyor" dedi.

Sultangazi Belediyesi tarafından Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde Engelliler Haftası kapsamında ‘Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz’ başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Bir dizi etkinliğin gerçekleştirildiği programda "Çılgın Sedat" olarak tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu sahne aldı. Programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve çok sayıda kişi katıldı.

Sahnede engelli çocuklarla birlikte şarkılar söyleyen Çılgın Sedat’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

"OĞLUM BANA İNSANLIĞI, MERHAMETİ ÖĞRETİYOR"

Serebral Palsi hastalığına sahip çocuğu olduğunu belirten Çılgın Sedat, “Oturamıyor, yürüyemiyor, konuşamıyor ama gözleriyle bana o kadar çok şey anlatıyor ki; bana insanlığı, merhameti, adamlığı ve belki de yaşama bir kez daha bağlanmayı öğrettiği için oğlum Siraç’a sonra bütün engelli kardeşlerimin gözlerimden öpüyorum. Oğlum Siraç’ın da size çok selamı var” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Çılgın Sedat birbirinden farklı şarkıları engelli çocuklarla birlikte seslendirdi. Ayrıca Sultangazi’de eğitim veren özel engelli eğitim merkezlerinden öğrenciler de etkinlikte sahne aldı.

Kaynak: İHA