Narman Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu'nda 2015-2016 akademik yılında eğitim gören son sınıf öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Narman Spor Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan okul müdürü Doç. Dr. Ercan Çelik, okullarının kurulduğu 20 yıllık süre içerisinde 2 bin 500 civarında öğrenci mezun verdiklerini söyledi.

Öğrencileri topluma yararlı bireyler olarak kazandırdıklarını belirten Çelik, 'Ulusal veya uluslararası alanlarda bilgiyi sadece kullanan değil, aynı zamanda bilgiyi üreten ve bunu toplumun farklı alanlarına da yayan gençlerimiz olacaktır.' dedi.

Öğrenciler adına konuşan Zeynep Çiçek de aile ve hocalarının güvenlerini boşa çıkarmamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Okulda aldıkları eğitimi her alanda göstereceklerini belirten Çiçek, kendilerine güvenenlerin emeğini boşa çıkarmayacaklarına dair söz verdi.

Bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere diplomaları verilen programa, Narman Belediye Başkan Vekili İbrahim Çevik, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Halit Orhan, İlçe Emniyet Amiri Hamza Balkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Okumuş, ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

Kaynak: AA