Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'e Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın danışmanı Salih Koca ile TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanı Ahmet Uludağ'ın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Salih Koca ziyarette, Kayseri'nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu vurguladı.

Kayseri'nin örnek ve güzel bir şehir olduğunu ifade eden Koca, 'Böyle bir şehirde belediye başkanlığı yapmak elbette zor. Sizden önceki başarılı belediye başkanlarından aldığınız bayrağı ileriye taşımanız gerekiyor. Allah yardımcınız olsun. Şehri gezdik. Gerçekten çok güzel hizmetleriniz var. Yapılan her şey çok güzel ve kalıcı.' dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bilim Merkezinin de çok güzel olduğunu ve Kayseri'ye yakışacağına inandığını belirten Koca, 'Kayseri şehri birçok güzel şeye öncülük etmiştir. İnşallah bilime de öncülük eder.' ifadelerini kullandı.

Mustafa Çelik de bir belediye başkanı için en önemli şeyin görevi bıraktıktan sonra yaptıkları için insanlardan dua alması olduğunu söyledi. Bu niyetle çalıştıklarına vurgu yapan Çelik, Allah rızasını gözeterek, vatan ve millet için gerekenleri yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA