Mezarlıklara Klimalı Bekleme Salonları
Adana’nın 15 ilçesinde “Acınız Acımızdır” anlayışıyla mezarlık ve cenaze hizmetlerini kesintisiz sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini sağlayacak değişimlere bekleme salonlarını da eklemeye başladı. İl genelinde bin 181 mezarlığın bakım ve temizliğini gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, Sarıçam’daki Buruk Mezarlığı’na klimalı bekleme salonu inşa edip, halkın kullanımına sundu.

Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Yüreğir’deki Asri Mezarlık’ın ardından Buruk Mezarlığı’na da bekleme salonu kazandırdıklarını belirtti.
Çakar, “Adanalı hemşehrilerimizin acısını paylaşırken, zor günlerinde onları biraz da olsun rahat ettirmek için mezarlıklarda bekleme salonları oluşturuyoruz. Klimalı ortamda dört mevsim kullanıma uygun şekilde dizayn edilen bekleme salonlarımızı merkez ilçelerdeki tüm mezarlıklarda yapacağız” diye konuştu.
