Fethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ Lideri Fethullah Gülen ile ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...
Fethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ Lideri Fethullah Gülen ile ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Gülerce, 'Şu anda devlet hukuken cemaatin üzerine çok şiddetli geliyor. Binlerce insan şu anda acı çekiyor. Eğer Fethullah Gülen'in vicdanı varsa Pensilvanya'dan bir çağrı yapıp, 'ben bir din adamıyım, artık sadece din işleriyle uğraşacağım, bizim daha önce yaptığımız bu işlerle bir ilgimiz yoktur, ben bu işleri bıraktım, kendi hayatlarınızı yaşayın, bakın başınızın çaresine' demesi lazım' dedi.

Bunun üzerine Türker Akıncı, 'Aslında onu soracaktım. Fethullah Gülen bu bu işleri bıraktım der mi?' diye sordu.

'Demez' yanıtını veren Hüseyin Gülerce, 'Çünkü Fethullah Gülen en doğruyu temsil ediyor. Şu anda dünyada en doğruyu o biliyor. Hakikati o temsil ediyor. Türkiye kim? Cumhurbaşkanı kim? Başbakan kim? Bunlar ancak kendisini desteklerse bir kıymeti harbiyeleri olabilir. Desteklemedikleri gibi bir de karşısına çıkıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın Fethullah Gülen nezdinde en büyük kabahati nedir? 'Herkes hoca efendiyi dinliyor, Tayyip Bey dinlemiyor, bu ne hava böyle. Başbakan oldum diye hoca efendiyi dinlemiyor' sözleri tabana yayıldı' şeklinde konuştu.

Gülerce, Gülen için, 'Madem devleti yönetmeye bu kadar heveslisin parti kursaydın kardeşim. Bu ne merak devlet işlerine... Bu ne merak istihbarata... Bir din adamının ne merakı böyle...' ifadelerini kullandı.


Fethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...Hüseyin Gülerce: PKK'ya Fethullah Gülen yardım ediyorFethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...Gülerce: Fethullah Gülen 28 Şubat'ta köylü kurnazlığı yaptıFethullah Gülen bu işleri bırakır mı? Gülerce yanıtladı...Hüseyin Gülerce: Hepimiz aynı gemideyiz ama Fethullah Gülen ABD gemisinde