Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!

10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Beratcan Karakütük’ün öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!
İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Katil zanlısı Ersin K. yakalandıktan sonra, kendisini azmettirdiğini iddia edince Beratcan'ın annesi Türkan K. gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen anne, Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından “yeterli delil olmadığı” gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

Anneye “Kendini savunamayacak çocuğunu tasarlayarak öldürmeye azmettirme” suçlaması yöneltilmişti.

Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!Beratcan'ın annesinin serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti
Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!Katil zanlısının annesi konuştu... ‘BERATCAN BİZİ BİRLİKTE GÖRDÜ'

Ersin Kaşıkçı kendini savunurken kan dondurucu ifadelerinde şunları söyledi: “Türkan beni Beratcan'a Ersin ağabey olarak tanıtmıştı. Ben Beratcan ile 3-4 yıl önce tanışmıştım.

Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!Beratcan'ın annesinden kan donduran ifade Soruşturma savcısı da dün Türkan K.'nın serbest bırakılmasına itiraz etti. Anadolu 2. Sulh Ceza Hâkimliği'nin kararında direnmesi durumunda itiraz dilekçesinin 3. Sulh Ceza Hâkimliğine gönderileceği belirtildi.

Sonra eve gelince de beni tanıdı güven duydu. Yaklaşık 2 hafta önce Türkan ile ıssız bir yerde benim servis şoförlüğü yaptığım şirketin aracında birlikte olurken Beratcan bizi gördü.

Türkan ‘Bu çocuk bizi gördü. Bu şekilde devam edersek başımıza iş açacak. Buna bir çare bulmamız gerekir' dedi.

‘NE YAP NE ET KURTUL DEDİ'


Öldürme olayından iki hafta önce bana ‘Ne yap et Beratcan'dan kurtul. Bunu bir şekilde hallet' dedi. Ben nasıl yapacağım diye sorduğumda ‘Ne yaparsan yap gerekirse öldür' dedi.

Ben kendisine böyle bir şey yapamam dedim. ‘Sen yapmazsan ben evdekilere bir şey yaparım senden bilirler' diye tehditte bulundu. Bunun üzerine ben de kabul ettim. Suçu işlediğimi kabul ediyorum. Türkan Beratcan'ı öldür diye beni azmettirdi.”

Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!Beratcan'ın katili her şeyi itiraf etti!
KORUMA TALEP ETTİ


Türkan K., serbest kaldıktan sonra Kartal'daki evine döndü. Ancak aynı gece saat 23.00 sıralarında bazı mahalle sakinleri Karakütük Ailesi'nin evini taşladı.

Polis koruması altında evden çıkarılan Türkan K. koruma isteyince, saat 02.00'de sığınma evine yerleştirildi.

Beratcan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor!