7. Nazilli Kültür Sanat Ve Edebiyat Festivali

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Paşayeva: 'Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Türkiye'nin yanında olma zamanıdır. Çünkü bu kale yıkılırsa, Türk Milletine daha büyük acılar yaşatılır'

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, 'Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Türkiye'nin yanında olma zamanıdır' dedi.

7. Nazilli Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda Nazillililerle bir araya gelen Paşayeva, Türk dünyasının birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurguladı.

Türkiye üzerinde bir oyun oynanmak istediğini aktaran Paşayeva, 'Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Türkiye'nin yanında olma zamanıdır. Çünkü bu kale yıkılırsa, Türk Milletine daha büyük acılar yaşatılır. Bu kalenin yıkılmaması gerekir bu bölgede. Azerbaycan söz konusu olursa, o kaleye de sahip çıkacaksınız. Çünkü yıkılan tüm kalelerin acısını biz çekeceğiz, bizim insanımız çekecek' dedi.

Paşeyeva, konuşmasının sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan ilçeye bir park yaptırmasını ve ismini de Karabağ olarak koymalarını istedi.

Kaynak: AA