Kastamonu Valisi Günaydın'dan Pınarbaşı'na Müjdeli Haberler

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın , Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek müjdeli haberler verdi.

Kastamonu Valisi Günaydın'dan Pınarbaşı'na Müjdeli Haberler
Vali Günaydın, hükümet binası önünde Kaymakam Bekir Cansız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, ilçe emniyet amiri Aziz Gündeşli, Daire Amirleri ve Muhtarlar tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında açıklamada bulunan Vali Günaydın, Pınarbaşı için önemli olan turizm adına müjdeli haberler vererek “İlçe turizmi açısından büyük önem arz eden Valla Kanyonu ve Ilıca Şelalesi güzergahında yer alan 26 km’lik yolun önümüzde ki günlerde çalışmasına başlayacağız. Aynı zamanda Horma Kanyonunun geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel nedeni ile hasar gören birinci etabının tamir edilmesi için Milli Parklar Müdürüne gerekli talimatlar verildi.

Çalışmalar şuan devam etmekte olup; ziyaretçilerimizi turizm sezonunda mağdur etmeyeceğiz . İlçemizi ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız geldiklerinde Horma Kanyonu’nu yine aynı şekilde gezebileceklerdir” dedi.

Vali Şehmus Günaydın, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, İlçe Emniyet Amirliği, Belediye Başkalığı ve İlçe Jandarma Komutanlığına da ziyaretler ederek, kurumlar ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretlerinin ardından Vali Günaydın ve beraberindekilere ilçeye özgü yemeklerden olan Kara Çorba, Peru, Gözleme ve mantı ikramında bulunuldu. Bir süre ilçe merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Günaydın, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA