Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

'Trabzon'umuzun her noktasında çalışmalarımız var. Bu konuda adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız'

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un her noktasında çalışmaları bulunduğunu belirterek, bu konuda adeta seferberlik ilan ettiklerini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sürmene Çamburnu Tersane sahasındaki planlı yolun yapımına başlandığını vurgulayarak, 'Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında yolun oluşturulması ve altyapı çalışmalarına devam ediliyor. Yapım çalışmalarının iki hafta sonra tamamlanarak yolun hizmete açılması planlanıyor' ifadesini kullandı.

Sürmene ilçesine bağlı Birlik Mahallesi'nde aşırı kar yağışı nedeniyle meydana gelen heyelan sonucu kopmaların yaşandığı yolda yaklaşık 3 bin ton kaya kullanılarak gerçekleştirilen tahkimat çalışmasının tamamlandığına dikkati çeken Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

'Tahkimat çalışmasının ardından dolgu yenileme ve asfalt kaplama çalışması da icra edilen yol yeniden ulaşıma açıldı. Trabzon'umuzun her noktasında çalışmalarımız var. Bu konuda adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Çalışmalarımızı kısa sürede sonuçlandırıyoruz ve hemen ardından planımızda bulunan diğer çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu şekilde sorunlarımızı bir bir ortadan kaldırıyoruz.'
Kaynak: AA