Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik.

Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda


Kung Fu Panda 3

Mükemmel bir kung-fu ustası olabilmek için yolculuğuna devam eden Po, ustası Shifu’nun emekliye ayrılmasıyla hocalık yapmaya başlar, ancak bu sandığından çok daha zordur. Bu esnada gerçek babası Li ile karşılaşır. Li ile keyifli zaman geçirirken kötü kalpli Kai, bütün kung-fu ustalarını yenerek onların güçlerini çalmaya başlar. Po’nun tek çaresi, sadece pandaların yaşadığı bir dağ köyüne giderek buradaki eğlenceyi seven ve sakar pandalara kung-fu öğretmek olacaktır.

Kod 999

Atlanta’da yaşayan Michael Atwood (Chiwetel Ejiofor) pis işlere bulaşmış bir adamdır. 2 arkadaşı ve ayarladıkları 2 polisle birlikte bir bankada çok önemli bilgiler içeren bir kasayı çalarlar. Bu kasadaki bilgiler sayesinde bir Rus Mafya liderinin hapse düşmesine engel olurlar, ancak paralarını alamadan mafya liderinin eşi İrina (Kate Winslet) onlara bir başka görev verir, bunu başaramazlarsa sadece parayı değil hayatlarını da kaybedeceklerdir. Ve bu zor görevi başarabilmenin tek yolu, bir polisin öldüğünü bildiren "Kod 999" çağrısında bulunmalarıdır, böylece şehrin tarihinin en büyük soygununa imza atabileceklerdir. Ancak planlar istendiği gibi gitmeyince olaylar kontrolden çıkar.

Ölüm ve Ötesi

Ünlü ve çok güzel bir aktris olan Anna Fritz (Alba Ribas), beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmiştir. Cesedinin bulunduğu hastanede çalışan Pau, cesedin fotoğrafını çekip 2 yakın arkadaşını morga çağırır. Anna’nın hala bozulmamış güzelliğinden çok etkilenen gençler, cenazeden önce onun cansız bedenine sahip olmak isterler. Ancak hiç tahmin etmedikleri korku dolu bir maceraya adım atmak üzeredirler.

Seni Şimdiden Özledim

Milly (Toni Collette) ve Jess (Drew Barrymore) yıllardır acı tatlı her şeylerini paylaşmış iki arkadaştır. Milly iş kariyerinde çok başarılı bir kadındır, eski rock’çı eşi Kit ile evlenmiş ve iki çocuğu olmuştur. Jess ise şehir planlamacısıdır ve sevgilisi Jago ile birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün Milly’nin meme kanseri olduğunu öğrenmesi her şeyin bambaşka bir şekil almasına neden olacaktır. Jess’in çocuk sahibi olabilmek için gördüğü tedavi sonucu hamile kalması, birinin büyük bir yıkım yaşarken diğerinin yıllardır beklediği haberi alması, ikilinin arasına bir mesafe koyacaktır.

Mükemmel Bir Gün

Uluslararası yardım görevlisi Sophie (Mélanie Thierry), arkadaşları B ve Mambru ile birlikte terkedilmiş bir bölgedeki savaşa rağmen çalışmalarını sürdürmektedir. Sophie ve arkadaşları, bir su kuyusundaki suyun kirlenmesini önlemek için kuyuya atılmış bir cesedi çıkarmak isterler. Ancak gerek Birleşmiş Milletler bürokratları, gerekse yerel çeteler işlerini zorlaştırmaktadır. Sonunda bağlı oldukları yardım kuruluşunun üst düzey bir görevlisi olan Katya’nın gelişiyle işler iyice karışır.

Şeytan Tüyü

Mahallesinde muhabbet tellallığı yapan Metin (Mustafa Üstündağ) aracılık ettiği kadınları biraz da zorla Kürdo’ya bırakıp eski hayatına son verip yeni bir hayata başlamaya karar verir. En büyük hayali büyük aşkı Neşe (Şükran Ovalı) ile evlenmektir. Ancak eskiden çalıştırdığı Aynur adlı bir kadının öldürülmesiyle hayalleri suya düşer, çünkü polisin gözünde en büyük şüpheli odur. Metin’in bir an evvel katili bulup adını temize çıkarması gerekmektedir.

Olaylar Olaylar

İstanbul’dan memleketi Çarşamba’ya gitmek zorunda kalan bir gencin yerel tv kanalındaki komik hikayesini anlatan Olaylar Olaylar’ın oyuncu kadrosunda, Sadi Celil Cengiz, Fırat Tanış, Burak Kut, Burak Satıbol, Yakup Yavru, Ceren Moray, Zeynep Kankonde ve Tuğçe Kurşunoğlu yer alıyor.

Kaynak: İHA