Ödemiş-Ovakent Yolu 3 Gün Trafiğe Kapatılacak
Karayolları Genel Müdürlüğü, Ödemiş Sanayi Sitesi girişindeki hemzemin geçit çalışmaları nedeniyle 16-18 Mart tarihleri arasında gece saatlerinde Ödemiş-Ovakent yolunun ilk kilometresinin trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ödemiş-Bademli yolunun 1. kilometresindeki hemzemin geçit çalışmaları nedeniyle 16-18.03.2016 tarihleri arasında ve 21:00-06:00 saatleri içerisinde yol araç trafiğine kapatılacak olup ulaşım menderes caddesinden sağlanacaktır” denildi.
Karayolları Genel Müdürlüğü ayrıca Torbalı-Bayındır-Zeytinova yolunun 0-36. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları, Bayındır-Ödemiş yolunun 40-49. kilometreleri ile Kaymakçı-Kiraz yolunun 15-25. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları ve Gökçen-Ovakent yolunun da 45-50. kilometreleri arasındaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini istedi.
