AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanının Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven: 'Bu terör sadece AK Partililere yada başka partilere değil bütün milletimize, bütün sivil halkımıza yapılan bir müdahaledir'.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven Ankaradaki terör saldırsının tüm halka yapılmış bir müdahale olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar, il binasında düzenlediği basın toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Ankara'daki kahpece ve vahşice gerçekleştirilen terör eylemini lanetliyoruz' dedi.

Terörün, Türkiye'de hedeflerine asla ulaşamayacağını ve terör olayları sonlandırılıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini ifade eden Yurdunuseven, 'Bugüne kadar olan terör olaylarında hayatını kaybeden tüm güvenlik görevlilerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalan gazilere de acil şifalar diliyoruz' dedi.

'Ana muhalefet partisi lideri teröre karşı hep beraber olalım diyor fakat CHP milletvekili İlhan Cihaner başka konuşuyor, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu gidiyor terörü kutsuyor yine başka bir milletvekili terör örgütünün taziye çadırlarını ziyaret ediyor' diyen Yurdunuseven sözlerini şöyle sürdürdü:

'Yani bunu nasıl izah edecekler bilemiyorum. Biz tabi ki teröre karşı birlikte kol kola gelelim, birlikte hareket edelim, birlikte mücadele edelim terörü sonlandıralım istiyoruz. Sonuçta bu terör sadece AK Partililere yada başka partilere değil bütün milletimize, bütün sivil halkımıza yapılan bir müdahaledir, biz bunun önüne geçmek istiyoruz. Ama ana muhalefet partisinin söylemleri ile yaptıkları birbirini ile uyumlu değil, yapılan istifa çağrısı terör ağzıdır bana göre bir yandan her şeyi yapalım diyorsunuz bir yandan da bakan istifa etsin hükümet istifa etsin diyorsunuz bunlar birbiri ile çelişen açıklamalardır.'
Kaynak: AA