Orman Ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekçi Düzce'de
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, bakanlığının çalışmalarını incelemek üzere Düzce’ye geldi. Tüfekçi, Güneydoğu’da içme sularının yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Güzeldere Şelalesinin ardından Düzce Belediyesi’ni ziyaret eden Tüfekçi, yaptığı açıklamada, "Güneydoğu illerinin yeniden yapılanması sürecinde içme suyu hatlarının yapılması noktasında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı ihtiyaç duyması halinde var gücüyle o bölgelere yardım yapacak. Zaten bu konuyla ilgili olarak Sayın Bakanımızın da açıklamaları olmuştu" diye konuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından tablo hediye edilen Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir süre sohbet etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığına giden Harun Tüfeçi’yi burada İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Faruk Özlü ve Fevai Arslan ile partililer karşıladı.
