Didim'de Villa Hırsızları Polisten Kaçamadı

Didim’de bir villadan hırsızlık yapan 7 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 1’i kadın 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri villa hırsızlarını göz açtırmadı. Edinilen biliye göre;

Olay, Altınkum Mahallesi, Yeşilkent mevkiinde bulunan bir villada meydana geldi. Sahibinin şehir dışında olduğu öğrenilen villaya giren hırsızlar, evden çok sayıda elektronik eşya ile ziynet eşyası alarak ortadan kayboldu. Eve geldiğinde hırsızlığın gerçekleştiğini gören ev sahibinin 155 Polis ihbar hattını araması üzerine olay yerine gelen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde incelemelerde bulunarak, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, olayla ilgili olarak T.K.(19), Ü.B.(24), O.Ö.(19), S.Ö.(20), T.G.(20), A.B.(25) ve F.A.(17)’yı yakaladı. Şüphelilerin yapılan ev aramalarında çalınan malzemeler ele geçilirken, bir adette çalındığı belirlenen motosiklet bulundu.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan 7 şüpheli, işlemlerinin ardından Didim Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı’nın sorgusu sonrasında mahkemeye çıkarılan şüphelilerden T.K.(19) adlı bayan ile Ü.B.(24) ve O.Ö.(19), tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan diğer 4 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA