Gümrükçüoğlu, Bakan Soylu Ve Milletvekillerine Teşekkür Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'ne verdikleri destek dolayısıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Trabzon milletvekillerine teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Vakfı ve Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek, Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin 24-28 Şubat tarihleri arasında Almanya'nın Dortmund kentinde yapılacağını anımsattı.

Etkinlikler için hazırlanan Trabzon'un bir bütün olduğunu gösterdiğini, her kesimden büyük destek aldıklarını belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

'Türkiye'de ilkleri yapan Trabzon, yine bir ilki yaparak Almanya'nın kalbinde, Dortmund'da Trabzon'un kültürünü ortaya koyacak. Proje, sadece Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Vakfı ile Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu'nun projesi olmasının çok ötesinde, Türkiye'nin projesi haline geldi. Bu noktada bizlere çok büyük destek veren, mensubu bulunduğu şehrin yanında duran Trabzon'un evladı Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Trabzon adına şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Bakanımız Trabzon için bir şanstır. Bakanımızın desteği olmasaydı Trabzon'un bu büyük kültür tanıtımında aksamalar olurdu. Ayrıca gecesini gündüzüne katarak büyük gayret gösteren Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ile genç olması hasebi ile sürekli koşturan, kurumlarda görüşmeleri yürüten ve olumlu sonuçlandıran Salih Cora'ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA