Osman Gökçek: Siyasette dik durmak lazım

AK Parti'den ayrıldıktan sonra söylemleri değişen isimler hakkında konuşan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, siyasette dik durmanın önemini vurguladı ve sordu: Böyle insanlara iki yüzlü dersek, onları kırmış olur muyuz?

Osman Gökçek: Siyasette dik durmak lazım
Osman Gökçek: Siyasette dik durmak lazım
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında AK Parti'den ayrıldıktan sonra söylemleri değişen isimler hakkında konuştu. 

'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'
Abdullatif Şener, Hakan Şükür, Ertuğrul Günay, İdris Naim Şahin ve Dengir Mir Mehmet Fırat'ın zaman içinde birbiriyle çelişen açıklamalarını hatırlatan Gökçek, 'Bu AK Parti, CHP veya MHP için geçerli. Ne olursa olsun partiden ayrılan ya da görevini bırakan kişilerin yapmış oldukları konuşmaları kabul etmek mümkün değil. Hangi parti olursa olsun bunu yanlış buluyorum. Sonuçta yol arkadaşlığı yapıyorsunuz. Bunlar kolay şeyler değil. Özellikle siyasi yol arkadaşlığı büyük bir sorumluluk. Ben bu konuları kabul edilebilir bulmuyorum.' dedi.

'SİYASİ KARAKTER ÇOK ÖNEMLİ'
Siyasette dik durmanın önemini vurgulayan Gökçek, 'Siyasi karakter çok önemlidir. Vatandaş size baktığında 'Bu bir şey söylüyorsa söylediğinin arkasında durur' diyecek. Bir adamı seviyorsa, sevgisi bitse dahi aleyhinde konuşmaz. Konuşacaksa görevdeyken konuşur.' ifadelerini kullandı.

Gökçek, sözlerinin devamında 'Böyle insanlara ikiyüzlü dersek, onları kırmış olur muyuz?' diye sordu.