Dolar Ve Euro'sunu Bozdurana Sebze Meyve Bedava
Bolu’da pazar esnaflığı yapan 51 yaşındaki Adalet Karadayı dolar ve Euro’sunu bozduranlara tezgahında sattığı ürünleri bedavaya verdi.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin başarısız olmasının ardından ekonomik darbeye teşebbüs ettiklerini söyleyen Adalet Karadayı, dolar ve Euro’sunu bozduran vatandaşlara limonun, domatesin, salatalığın bedava olduğunu ifade ederek, “Ülkesini, vatanını sevene limon da beleş herşey beleş. Vatandaşın birisi 500 Euro bozdurdu, alabildiği kadar sebze meyve verdim. Ayağa kalkan FETÖ’cülere dur demenin zamanı geldi. FETÖ’cüler algı operasyonu yapıyorlar. Nasıl darbeye dur dediysek bu darbeye de dur diyeceğiz. 2 bin 700 dolar paramı bozdurdum, esnaf olarak faizsiz devlet bankasına yatırdım. Nasıl Ankara’ya gidip tankı durdurduysam bu darbeyi de durduracağım” dedi.
Pazar yerinde alışveriş yapan 81 yaşındaki taksi şoförü Yaşar Özhancı ise, "Döviz bürosuna gidiyorum. 200 Euro paramı bozduracağım" dedi.
