'Birlik Ve Beraberliğe İhtiyacımız Var'
Maraş katliamının 38. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamer Ali Durur, bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

“İçinde bulunduğumuz zor günler birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan günlerdir” diyen Durur, sözlerini şöyle sürdürdü:
“5 yıl öncesine kadar barış ortamı yaşanan komşumuz Suriye’nin bugünkü durumunu hepimiz görüyoruz. Ortadoğu’yu tekrar şekillendirmek isteyen dış devletlerin aklına ilk gelen şey de yine mezhep savaşları olmaktadır. Maalesef ki 2016 yılında bile buna alet olan insanlar ve toplumlar bulabiliyorlar. Bu gün hem kendi tarihimizdeki acıları unutmayarak, hem de çevremizdeki ülkelerin içinde bulunduğu durumları iyi analiz ederek birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gereken gündür.”
