TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO Altıparmak Hizmet Binası'nda düzenlenen toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasının hızlanması ancak kadınların katkılarıyla mümkün olacağını bildirdi.

Onur, kadınların çalışma hayatına katılmalarının gelişen ekonomiler için stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, kadın girişimcileri teşvik edici politika ve uygulamaların yaygınlaştırılmasını desteklediklerini vurguladı.

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ise kadın girişimcilerin önündeki engelleri kaldırmak için çabaladıklarını kaydetti.

Kadın Girişimciler Kurulunun ana misyonunun ekonomik değer yaratan kadın girişimci sayısını artırmak, kadın girişimcileri güçlendirmek ve girişimcileri dünyayla bütünleştirmek olduğunu belirten Özdemir, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'a ve Yönetim Kuruluna Bursa Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarına sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin de toplantıda bir sunum yaptı.

Kaynak: AA