İstanbul Şehitleri İçin Mevlit Okundu

Altınordu Belediyesi ve Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polis ve siviller için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

İstanbul Şehitleri İçin Mevlit Okundu
Altınordu Belediye Camii’ndeki programa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve çok sayıda protokol ile vatandaş katıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş burada yaptığı konuşmada, "Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize ve şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bugün Ordu Gazeteciler Cemiyetimiz ile birlikte bu ülkenin varlığı, birliği ve ay yıldızlı bayrağımız için canını feda eden şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutarak, dualar ettik. Özellikle İstanbul’da yaşanan hain saldırıda şehit düşen polis ve sivil vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Güvenlik güçlerimiz ve böylesine bayrağına, devletine sahip çıkan bir millet oldukça ülkemiz üzerinde haince planlar yapan hiç bir güç başarılı olmayacaktır" dedi.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise ülkenin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizerken, "Ülkemiz içerisinde ve sınır bölgesinde haince saldırılar sonrasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün şehitlerimiz için bir Kur’an’ı Kerim okuttuk. Şehitlerimiz için dualar ettik. Allah kabul etsin diyor, İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı Ordu Gazeteciler Cemiyeti ve Ordu Basını olarak şiddetle kınıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA