Salihli Ticaret Borsası'ndan Geleneksel Aşure İkramı
Salihli Ticaret Borsası tarafından organize edilen etkinlikle yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtıldı. Salihli Demokrasi Meydanı’nda ve Borsa hizmet binası önünde kurulan stantlarda dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aşure günü etkinliğine katılan Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, kazanın başına geçip elini kepçeyi alarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Bu günün birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının üst düzeyde olduğunu gösterdiğini ifade eden Borsa Başkanı Aksoy “Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın günü olan Aşure günü tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olsun. Bu mübarek ayın bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
