Mersin'de Trafik Kazası Açıklaması 6 Yaralı

İçel’in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Mersin'de Trafik Kazası Açıklaması 6 Yaralı
Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bağlı Kocahasanlı kavşağında meydana geldi. Gece saatlerinde Silifke - İçel istikametinde seyreden ve kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen Ramazan Kıl (22) yönetimindeki 33 KHE 50 plakalı otomobil ile kavşakta dönmeye çalışan Serdar Seyrek’in kullandığı 33 VHY 35 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Kıl ile otomobilde bulunan Ali Çınar (27), Özge Çınar (24) ile 1,5 yaşındaki Hira Çınar, minibüs sürücüsü Serdar Seyrek ile yanında bulunan Emine Seyrek yaralandı. Şoför koltuğuna sıkışan otomobil sürücüsü bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar hastanede müşahade altına alındı.

Kazada başından yaralanan 1,5 yaşındaki Hira’nın cesareti görenleri hayretler içinde bıraktı. Kazada otomobilin ön camına fırlayıp vuran küçük kızın başındaki camlar temizlendi ve bandajlandı. Annesi sedyede yatan Hira röntgen sırasını güvenlik görevlisi bir kadının kucağında bekledi. Yaralı olmasına rağmen bağırıp çağırmayan küçük kıza sıranın gelmesiyle vatandaşlar da yardım etti.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA