'Adana İşi' Filminin Özel Gösterimi Optimum'da

Yeni yüzü ve renkli konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi’ne yıldız yağacak. Kendilerini Robin Hood sanan iki Adanalı kafadarın kahkaha dolu maceralarını konu alan “Adana İşi” adlı filminin galası için heyecan dorukta… 5 Ekim Pazartesi günü 16:00’da Adana Optimum Alışveriş Merkezi Avşar Sinemasında gerçekleşecek oyuncularla özel gösterim için bilet satışları şimdiden başladı.

'Adana İşi' Filminin Özel Gösterimi Optimum'da
Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür’ün üstlendiği filmin oyuncuları; Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Aylin Aslım, Hilal Uysun ve Ali Adnan Özgür Adana Optimum’a geliyor. Ünlü oyuncular, Adanalı sinemaseverlerle saat: 15.30’da Avşar Sineması önünde gerçekleşecek kısa söyleşi ve sonrasındaki özel gösterim ile buluşacak.

Adana’da çekilen en yüksek bütçeli film olan “Adana İşi”, 13 haftalık uzun bir ön hazırlık süreci sonrasında çekildi. Çekimleri, Kürkçüler Mevkii’nde 40 dönümlük eski araba çöplüğünün “Harikalar Diyarı”na çevrildiği plato ile Adana’nın çeşitli mahallelerinde gerçekleştirildi.

Çekimleri 6 hafta süren film, kentin en yüksek bütçeli filmi olarak anılıyor.

İZLEYİCİYİ KAHKAHAYA DOYURACAK

1990’lı yıllarda Adana’da gerçekleştirilmiş bir banka soygunundan esinlenerek hazırlanan filmde; dürüst, çalışkan, iyiliksever ve bir o kadar da saf iki arkadaşın maddi zorluklar içinde geçen yaşamlarından kurtulma çabası konu ediliyor. Kendilerini Robin Hood zanneden iki Adanalı kafadarın bankayı soymaları ile başlıyor. Film polis, mafya ve ihtiyar heyeti üçgeninde gelişen komik olaylarıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor.
Kaynak: İHA