AK Parti MKYK'ya Kayseri Damgası

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, partilerinin geçen hafta son gerçekleştirilen 5. olağan büyük kongresinde,  Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel ve Burhan Kuzu'nun Merkez Karar Yönetim Kurulu'na (MKYK) seçilmesini, il teşkilatlarının başarısı olarak değerlendirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti MKYK'de Özhaseki, Karayel ve Kuzu'nun yer almasının, Kayseri'de ve teşkilatta sevinç yarattığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bundan önce Kayseri'yi MKYK'da hiçbir milletvekili ile temsil etme imkanı bulamamışken, bugün 3 milletvekili ile temsil etme imkanı bulduk. Bunun da Kayseri teşkilatının bir başarısı olduğunu düşünüyoruz. Teşkilat olarak bu durum bizleri gururlandırıyor. MKYK'ya seçilen milletvekillerimize bakacak olursak, hepsi birbirinden değerli, Kayseri için çalışan, çabalayan ve şehrimize bir çok konuda katkısı olan insanlar. Artık bundan sonra, AK Parti'nin genel merkezi ve Türkiye'nin başarısı için çaba harcayacaklar. Bunu da en iyi şekilde yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. MKYK listesinde yer alan Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel ve Burhan Kuzu ile kendilerini bu listeye layık gören Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyoruz. Özhaseki, Karayel, Kuzu'ya da bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum."

Kongrenin olumlu, güzel ve coşkulu bir atmosferde geçtiğini belirten Özden, bu kongrenin AK Parti'ye yeniden tek başına iktidar yolunu açacağını ifade etti.

Kaynak: AA