Tavşanlı'da Muhtarlarla Toplantı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde muhtarlarla yapılan toplantıda, ilçeye bağlı belde, köy ve mahallelerin sorunları değerlendirildi.

Tavşanlı'da Muhtarlarla Toplantı
BİMPAŞ Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda ilçe sınırları içerisindeki belde, köy ve mahallelerin sorunları tartışıldı.

Hatipoğlu, toplantıda yaptığı konuşamada, merkezde sunulan hizmetlerin ilçeye bağlı belde ve köylerede götürülmesi için çalışmalar yaptıklarını, bu kapsamda çeşitli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını bildirdi.

Bugüne kadar köylere ve beldelere birçok alanda hizmet götürüldüğünü dile getiren Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye'nin çok az şehrinde uygulanan köylerden çöp toplama projesi ilçemize bağlı tüm belde ve köylerde uygulanıyor. İl Özel İdaresi ekiplerimiz büyük bir fedakarlıkla köylerde toplanan çöpleri alarak Kütahya Katı Atık Birliğine teslim ediyor. Bunun yanısıra merkezdeki uygulanan birçok hizmeti de kırsal bölgelere ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Beldelerimizi ve köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz."

Toplantıya katılan belde belediye başkanları ve muhtarlarda söz alarak, bölgelerindeki eksiklikleri dile getirip taleplerini yöneticilere ilettiler.

Kaynak: AA