İHA muhabirinin paraşütten düşüş anı kamerada!
İhlas Haber Ajansı Giresun muhabiri Ahmet Bilge dün Ordu’da yamaç paraşütü kazası geçirdi. Olayda ağır yaralanan Ahmet Bilge’nin tedavisi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

İlk müdahalesi burada yapılan ve vücudundan kırıklar tespit edilen Ahmet Bilge, ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk kontrollerinde vücudundaki kırıkların yanı sıra iç kanama tespit edilen Bilge, hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 1,5 saat süren ameliyatında iç kanaması kontrol altına alınan Bilge'nin kalçasında ve belinde kırıkların yanı sıra kaburgalarında da kırık tespit edilirken, bugün öğleden sonra bel ve kalça bölgesindeki kırıkları için 2. kez ameliyata alınacak.
Öte yandan Ahmet Bilge'nin yaşadığı paraşüt kazası yanında bulunan kameraya an be an yansıdı. Ahmet Bilge'nin atlayış öncesi hazırlıkları, atlayışı ve son olarak düşüş anı görüntüleri İHA muhabiri tarafından kaydedildi.
