Hayatını Kaybeden Belediye İşçileri İçin Yardım Kampanyası

Kuşadası’nda 5 Ağustos tarihinde temizlik amacıyla girdikleri rögar kuyusunda metan gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas isimli belediye işçilerinin ailelerine yardım amacıyla bir araya gelen duyarlı vatandaşlar, bir komite kurarak, yardım kampanyası başlattı.

Hayatını Kaybeden Belediye İşçileri İçin Yardım Kampanyası
Yardım kampanyasını yürüten komite üyeleri, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı da ziyaret ederek işçi aileleri için düzenledikleri yardım kampanyasına destek istedi.

Yardım kampanyasını düzenleyen komite adına konuşan Levent Vardar, yaşanan üzücü kazada yaşamını yitiren işçilerin ailelerine de taziye ziyaretinde bulunduklarını belirterek özellikle İsmail Davas’ın ailesinin çok zor günler geçirdiğine dikkat çekti. Kazada yaşamını yitiren İsmail Davas’ın astım hastası olan 2 yaşında bir kızı bulunduğunu ifade eden Vardar "Ailenin bilhassa bu konuda yardıma ihtiyacı bulunuyor. Kaymakamlık, belediyeler ve yardım dernekleriyle de görüşerek destek talebinde bulunacağız. İşçi ailelerinin yaşadığı mağduriyeti giderene kadar konunun takipçisi olacağız. Kuşadası’nda yaşamlarını sürdüren tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu önemli kampanyaya katılmaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA