AK Parti Kütahya Milletvekili Nazlı, Esnafların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Ben de bir esnaf olarak sorunları yakından takip ediyor, çözüm noktasında her türlü çalışma içerisinde olmaya gayret ediyorum. Bizler halkımızın hür iradesi ile Kütahya'mıza hizmet vermek üzere seçildik" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Nazlı, Esnafların Sorunlarını Dinledi
Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, kentteki esnafların sorunlarını birlik yetkililerinden dinledi. Burada açıklama yapan, Nazlı, Kütahya'nın kentteki ekonomik canlılığın sağlanması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Esnaf ve sanatkar ekonominin vazgeçilmez bir unsurudur. Gelişmiş ülkelerde hem ekonomik hareket hem de sağladığı istihdam bakımından büyük önem verilen esnaf ve sanatkarların ülkemizde de hak ettiği yerde olması için büyük uğraşlar verilmektedir. Ulusal bazda yapılan çalışmalar, hazırlanan istatistikler ve oluşturulan raporlar ile ekonomimizin bu vazgeçilmez unsurunun sorunları masaya yatırılmaktadır. Ben de bir esnaf olarak sorunları yakından takip ediyor, çözüm noktasında her türlü çalışma içerisinde olmaya gayret ediyorum. Bizler halkımızın hür iradesi ile Kütahya'mıza hizmet vermek üzere seçildik. Bu sebeple ben ve ekip arkadaşlarım yerel sorunları ilk ağızdan dinlemek üzere çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün esnaf teşkilatına yapmış olduğumuz bu ziyaretin hem bizlere hem de esnaf teşkilatlarımıza büyük katkılar yapacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit de milletvekili Nazlı'nın bir esnaf olmasının esnaflar için bir şans olduğu dile getirerek, "Sayın Nazlı geçmişte de Kütahya'mıza büyük katkılar yapmıştır. Bizleri anlayan, bizlerden biri olan ve karşı karşıya olduğumuz sorunları, riskleri ve fırsatları kendisi de birebir yaşadığı için en ince detayına kadar bilen bir milletvekilimizin olması teşkilatımız için büyük bir şanstır. Milletvekilimizin görev süreleri içerisinde şehrimize esnafımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz'da bulundu.

Kaynak: AA