Osmaniyeli Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Geçen hafta bölücü terör örgütü mensuplarınca Şırnak'ta düzenlenen saldırıda ve orman yangınında şehit olan iki uzman çavuş için mevlit okutuldu.

Osmaniyeli Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Acar için Kadirli ilçesindeki baba evi önüne kurulan taziye çadırında okutulan mevlite Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Al, mevlitten önce Acar'ın ailesine başsağlığı diledi.

Acar'ın çocuklarına hediye veren Al, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız, kapımız ve gönlümüz onlara her zaman açık olacaktır" diye konuştu.

Şırnak'ın Uludere İlçesi Irak sınırındaki Sunaktepe Üs Bölgesinde çıkan orman yangınında dumandan etkilenerek şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez için Bahçe ilçesindeki baba evinde okutulan mevlitte de Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, kurum müdürleri ve vatandaşlar yer aldı.

Kaynak: AA