Edesob Başkanı İnağ, 'Edirne Ekonomisinde Turizmin Önemli Bir Yeri Var'
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, turizmin Edirne ekonomisinde önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Bu çerçevede turizmin getirilerinden direkt yararlanan esnaf ve sanatkarların da işlerinde özenli ve dikkatli olmaları gerektiğini dile getiren Emin İnağ, "Esnaflarımızın müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas olmaları gereklidir. Özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerimizin fiyat tarifelerini müşterilerin görecekleri bir yere asmaları ayrıca masalara koyacakları menülere de fiyatları mutlaka yazmaları gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki en iyi reklamı mutlu müşteri yapar" ifadelerini kaydetti.
Özellikle fiyat tarifeleri ve fiyatların yazılı olduğu menüler konusuna dikkat çeken EDESOB Başkanı Emin İnağ, "İşletmelerimiz kayıtlı oldukları odalarca verilen tarifelere dikkat etmek zorundadırlar. Bu hususta yapılacak denetimlerde cezai duruma düşmemek için esnaflarımızın hassas davranacaklarına eminim" şeklinde konuştu.
