Kurtuluştan Dirilişe Bisiklet Turu Tamamlandı
23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 96’ıncı yıl dönümü anısına düzenlenen “Kurtuluştan Dirilişe Milli İradeye Saygı Bisiklet Turu” tamamlandı. Bisiklet Gençlik Kulübü Sporcuları, Samsun’dan getirdikleri Türk Bayrağını ve Amasya Genelgesi’ni Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a teslim etti.

BİKE sporcuları Samsun ve Amasay’dan getirdikleri Türk Bayrağı ve Amasya Genelgesini, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teslim etti. Vali Altıparmak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen bisikletli sporcuları bu anlamlı hediye nedeniyle kutladı.
TÜRK BAYRAĞI VE AMASYA GENELGESİ ERZURUM’DA
Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği ve Erzurum Bisiklet Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen “Kurtuluştan Dirilişe Milli İradeye Saygı bisiklet turu başarı ile tamamlandı. Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, 19 Temmuz 2015 tarihinde Erzurum’dan 10 sporcu ile yola çıktıklarını belirterek, Samsun, Amasya ve Erzincan Valiliklerini ziyaret ederek, dört günlük bir tur gerçekleştirdiklerini söyledi.
Samsun Valiliğinden aldıkları bayrakla tura start verdiklerini belirten Kocaman, Türk Bayrağını ve Amasya Genelgesi’ni 23 Temmuz 2015 sabahı Erzurum’a ulaştırdıklarını ifade etti.
750 KİLO METRE YOL KAT ETTİLER
Kurtuluştan Dirilişe Milli İradeye Saygı bisiklet turu kapsamında BİKE’nin sporcuları toplam 750 kilometre yol kat etti. Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman liderliğinde turu başarı ile tamamlayan bisikletçiler büyük bir gurur yaşadı. Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, dört gün boyunca çok anlamlı bir tur gerçekleştirmenin sevinci içerisinde Erzurum’a ulaştıklarını sözlerine ekledi.
