Başarılı Sporculara 5 Bin TL'lik Destek

Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şehzadeler Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan badminton takımına 5 bin TL’lik malzeme desteğinde bulundu.

Başarılı Sporculara 5 Bin TL'lik Destek
Şehzadeler Kaymakamlığı ile Şehzadeler Belediyesi, yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla, yoksul öğrencilerden oluşan badminton takımına malzeme desteğinde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleştirilen malzeme teslim törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ferhat Bozkaya, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk ve Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk katıldı.

Kaymakam Çorumluoğlu, 5 bin TL’lik malzeme desteğinde bulunduklarını belirterek minik sporculara başarılarının devamını diledi.

4 SPORCU MİLLİ TAKIMA GÖNDERİLDİ

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte ‘Nilüfer Projesini’ yürüttüklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ise, “Türkiye’deki badminton turnuvalarda ciddi başarılar elde ettik. 2013-2014 ve 2015 yıllarında Türkiye ikinciliği ve ardından Türkiye şampiyonluğu elde eden Manisa badminton takımı bugün 4 sporcusunu milli takıma vermenin mutluluğunu yaşamaktadır. Milli takıma girme başarısını elde eden sporcularımız 23-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ankara ilinde yapılacak olan ‘Junior 2015’ ve ardından ‘Badminton 17 Yaş Türkiye Şampiyonasına’ katılacaktır. Koruma altında bulunan çocuklarımızın yanı sıra bizimle irtibatta bulunan çocuklarımıza da destek veriyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Badminton Antrenörü Hatice Tokmakçı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Antrenör Hasan Erdem gözetiminde devam eden çalışmalar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Salonumuzda haftanın 7 günü çift antrenmanlarla devam etmektedir. Bu başarılı sporcularımıza destek veren Kaymakamlığımıza, Şehzadeler Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Çorumluoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal malzeme dağıtımının ardından badminton oynadı.
Kaynak: İHA