Didim Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Didim’de iki ayrı hırsızlık olayının failleri Emniyet güçlerince kısa sürede yakalandı. Yakalanan 5 şüpheliden 2’i tutuklanırken 3 kişi serbest bırakıldı.

Didim Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor
Edinilen bilgiye göre; İlk olay Altınkum Yalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Deniz kenarındaki beton duvarının üzerine çantasını koyan İngiliz turistin bir anlık dalgınlığında faydalanan 3 şüpheli çantayı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili Polise bilgi verilmesinin ardından Didim İlçe Emniyet Güçleri MOBESE sisteminden faydalanarak olayı gerçekleştiren C.S, S.A (24) ve D.Y (16) adlı şüphelileri kısa sürede yakaladı. Yakalanan 3 şüpheli Emniyetteki ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi. S.A ve D.Y tutuklanırken C.S serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre; Didim’de gerçekleşen bir başka olayda ise bir inşaattan çaldıkları tespit edilen kabloları Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki boş bir arsada yakmaya çalışan 2 şüpheli ihbar sonucunda Didim Polisi tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheliler A.Ö ve A. D gözaltına alındı. Yakalan şüpheliler Emniyetteki ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edilirken 2 şüpheli serbest bırakıldı. Şüphelilerin yakmaya çalıştıkları kabloların değerinin 15 bin TL olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA